Yay, vi har bestilt skiferie

skiferie

Unge og smukke 😀 På skiferie i Østrig i 2010.

Woop woop, så er der bestilt skiferie, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har ikke stået på ski, siden vi boede i Bulgarien, og jeg har ikke været på skiferie siden 2010. Så det er så fedt, at vi nu endelig skal afsted igen 🙂

Læs også: Skitur på Vitosha Mountain i Sofia

Vi har bestilt en lejlighed i Trysil i Norge, hvor vi skal være i en uge sammen med mine forældre. Vi har valgt at tage til Trysil, da vi har hørt, det skulle være et godt område, og fordi det er ret nemt at komme dertil både fra Danmark og fra Stockholm.

Vi skal bo i en lejlighed i “Utsikten” ved Fageråsen Panorama, som ligger tæt på en skilift, hvilket jeg er stor tilhænger af, da det er ret besværligt at skulle med bus eller gå i skistøvler og med ski på nakken. Samtidig kommer vi til at skiftes til at stå på ski og være sammen med William, så på den måde er det også rart, at vi skal bo tæt på liften, så vi nemt kan komme frem og tilbage.

At bo i lejlighed frem for hotel, giver os mere plads og samtidig mulighed for at lave mad, hvilket gør det hele meget nemmere, når vi har William med. Jeg er sikker på, at det bliver så hyggeligt, og så er det jo ekstra fedt, at lejligheden også har sauna 🙂

Skal du på skiferie denne vinter?

signatur
DEL:

4 Comments

 1. 19. september 2017 / 10:28

  Efter dit indlæg må jeg indrømme at det kribler i fødderne efter at få ski og støvler på, men det bliver desværre ikke til skiferie i år. Derfor ser jeg også frem til at følge din skiferie;-).

  Det lyder som om, I har fundet den helt rigtige balance mellem familie og tid på pisterne. Det bliver så skønt!

  • Katrine
   Forfatter
   20. september 2017 / 13:45

   Uh, jeg kan sagtens forstå dig. Det kribler også helt i mine, og har gjort det i lang tid. Men det er jo forståeligt, at I ikke kommer afsted i år, når nu I snart bliver nybagte forældre. Men så er det bare afsted næste år, der er jo også mulighed for at komme på ski her i Stockholm, så det kan være, vi skal lave en ski-date næste vinter 🙂
   Tak, jeg tror også, det kommer til at fungere rigtig godt 🙂
   Knus

 2. 18. september 2017 / 11:54

  Det lyder skønt med en familieferie på ski. Jeg elsker virkelig skiferie, men det bliver der nok desværre ikke til i år. Håber vejret er med jer og i får en dejlig ferie ????
  Mvh. Helle

  • Katrine
   Forfatter
   18. september 2017 / 19:34

   Ja, det bliver så skønt 🙂 Kender det godt, det er svært at få tid/råd til det hvert år, så er glad for, at vi endelig skal afsted igen. Tak, det håber jeg også. Har du eller nogle ferieplaner i nærmeste fremtid?
   Mvh. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.