Weekend med kusinefest og Stevns-tur

Lørdag stod den på kusinefest hos mine forældre. Min mor og hendes to kusiner og deres to døtre (mine grankusiner) og jeg har lavet en madklub, hvor vi mødes ca. hver anden måned. Vi skiftes til at lægge hus til og give mad, og denne gang var det så blevet min mors tur.

Mine forældre bor i St. Heddinge på Stevns, og vi startede dagen med sigthseeing i den smukke natur. Først gik turen til Holtug Kridtbrud efterfulgt af en tur til Flagbanken, som er et af mine absolut yndlingsteder på Stevns.

holtug kridtbrud
Holtug Kridtbrud
Drikkepause ved Flagbanken
Drikkepause ved Flagbanken sammen med kusinerne og min morfar, der var chauffør.

Vi sluttede af med at se Stevns Klint, som denne sommer er kommet på UNESCOs verdensarvsliste. Det er helt sikkert et besøg værd, da naturen og udsigten er så smuk, og så ligger der en spændende historie bag.

stevns klint
Højerup Gl. Kirke
stevns klint unesco
Stevns Klint

mark

Ellers stod kusinefesten på masser af lækker mad, bål, sang og dans til langt ud på nattet. Så hyggeligt!

IMG_7809
Min mors lækre lagkage

I går var jeg lidt træt, så Hans-Kristian og jeg købte take away og bland selv slik og brugte aftenen på sofaen, hvor vi så film.

sushi

2 Replies to “Weekend med kusinefest og Stevns-tur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.