Vi skal på spontan afbudsrejse i næste uge


Da muligheden bød sig for en uge med sommer og sol, inden Hans-Kristian igen starter arbejde i april, skyndte vi os at booke en afbudsrejse. Og turen går derfor til Kap Verde på onsdag 🙂

Jeg glæder mig monster-meget til at rejse væk fra det kedelige vintervejr og nyde en uge med sol, strand og afslapning. Min krop skriger efter varme og sommerstemning, og jeg hungrer efter den fornyede energi, som jeg ved, en uges ferie sydpå vil give mig.

Det er ikke helt til at fatte, at vi skal på ferie lige om lidt – hurra for spontanitet 🙂 Det er dog lige gået op for mig, at William højst sandsynligt er vokset ud af en del af sit sommertøj, og både han og jeg mangler også et par sandaler. Så der skal lige shoppes lidt inden afgang.

All inclusive i Kap Verde

Oftes arrangerer vi vores ferier selv, men da det skulle gå hurtigt med at booke billetter, og vi gerne ville være sikre på solskinsvejr, besluttede vi os for at tage en charterferie med all inclusive. Planen for ferien er ren afslapning og at nyde hinandens selskab, uden at vi skal tænke over madlavning og tøjvask. Et tiltrængt afbræk fra hverdagen.

Vi skal bo på “Sol Dunas Resort”, som er et børnevenligt hotel med masser af aktiviteter for hele familien, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at William vil elske at hænge ud i børneklubben og plaske rundt i poolen 🙂

Fra Kap Verde til Krakow

Jeg føler mig virkelig priviligeret, for når vi kommer hjem fra Kap Verde, skal vi kun være hjemme i halvandet døgn, inden vi tager til Krakow, hvor vi skal tilbringe tre nætter i påsken. Kald mig bare en heldig kartoffel 😉

Har du nogle rejseplaner her i foråret?

4 Replies to “Vi skal på spontan afbudsrejse i næste uge”

  1. Uuh, hvor lækkert. New York er en fed by, og der er så meget at opleve 🙂 Hvor lyder det bare fedt altså. Det er virkelig også en flot gave. Rigtig god tur og tillykke med ham.

 1. Hvor er det fedt og det er sådan livet skal leves, hvis det er muligt med en masse spontanitet. Det giver livsglæde. Da Mathias kun var et par måneder gammel stak vi også af på en sådan rejse til Tyrkiet. Det var bare så lækkert.
  Vi skal til Prag i påsken og i pinsen skulle vi have være til Warsawa, men flyet er blevet aflyst….

  1. Ja, det gælder om at udnytte muligheden, når den byder sig 🙂 Er sikker på, at det bliver rigtig godt med masser af afslapning i sommervejret 🙂
   Det lyder dejligt med jeres påsketur – Prag er en hyggelig by! Øv med Warsawa, får I ikke pengene refunderet, så I kan bestille nye billetter?
   /Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.