Velkommen til min nye “dumme” beslutning


Jeg har tænkt og tænkt, og nu har jeg altså besluttet at lave om på min blog igen. Jeg kan åbenbart ikke beslutte mig for, hvad der er det rigtige at gøre, men at lave om og prøve ting af, er den måde jeg lærer og forbedrer mig på. Og da blogging jo både er en stor passion, og noget jeg tjener penge på at hjælpe andre med (når jeg altså ikke er på barsel), så føler jeg, at det er vigtigt at eksperimentere og lave fejl for at blive klogere.

Så selvom flere af dem, jeg har vendt min nye idé med, synes det er dumt, så gør jeg det alligevel. Ellers finder jeg jo aldrig ud af, om de har ret, vel? Jeg har nok altid været lidt af en rebel, hvad det angår. Jeg går mine egne veje, og nogle gange er det dumt, men det er altid lærerigt, og så skal ting jo gerne være dårlige, før de kan blive gode, har jeg hørt 🙂

Nå, men lad os komme til det, som det egentlig handler om: Min dumme beslutning. Jeg har besluttet at gå tilbage til kun at have en blog, og det er der selvfølgelig både fordele og ulemper ved, men lige nu, siger min mavefornemmelse mig, at jeg skal gøre det, og det er jo trods alt mig, der er redaktøren. Hvis det går helt galt, laver jeg det jo bare om igen. Det er jo det gode ved online medier – det er forholdsvis nemt at lave ting om 🙂

Mine begrundelser for kun at have en blog:

 • Jeg har mindre fritid, efter jeg er blevet mor.
 • Jeg vil gerne samle “mit brand” et sted. (Jeg ved godt, at jeg ikke på den måde har et brand, men det føles nu alligevel rigtigt at have hele mig samlet på et sted.)
 • Jeg kommer tilbage til der, hvor det hele startede. I 2013 startede jeg udelukkendelund.dk, og det føles som en god beslutning at vende hjem hertil.
 • Jeg vil simpelthen gerne prøve det af, og selvom jeg ved, der er mange, der har succes med niche-blogs, så tror jeg på, at jeg kan have blandet indhold på et domæne, uden at det bliver rodet ved at lave en brugervenlig struktur.
 • Jeg skal kun bruge min tid et sted, og det tror jeg, giver et bedre og mere fokuseret resultat. Kvalitet frem for kvantitet 😉

Hvad kommer der til at ske?

Udelukkendelund.dk bliver stedet, hvor jeg blogger fremadrettet, og bloggen vil blive delt op i tre emner:

 • “Lær at blogge”, hvor jeg deler tips og tricks til blogging og sociale medier.
 • “Katrines univers”, hvor du kan læse om mit liv som mor, det at være selvstændig og at bo i Stockholm.
 • “Rejseliv”, hvor jeg samler mine rejseoplevelser, og sætter fokus på at rejse med børn.

Tre forskellige emner, der alle sammen interesserer mig, og hvor jeg føler, at jeg har noget at dele ud af. Som læser kan du nemt vælge, hvilke emner, du vil læse om, og springe det indhold over, som du ikke finder interessant.

Det kommer til at tage lidt tid, før det nye indhold er helt klart, og bloggen vil derfor være lidt rodet i et stykke tid, men det er altså her på udelukkendelund.dk, at du kan læse med fremover. Jeg håber, du stadig har lyst til at kigge, og kan overleve, at her roder lidt 😉

12 Replies to “Velkommen til min nye “dumme” beslutning”

  1. Hej Camilla.
   Ja, det gør jeg. Det er faktisk allerede blevet flyttet herover. Der skal bare ryddes op i det, da nogle billeder er kommet forkert over osv. Herefter redirecter jeg så indlægget på den gamle blog over til indlægget her på Udelukkende Lund. På den måde sikrer jeg, at folk lander på udelukkendelund.dk i stedet for selfieandthecity.com, og samtidig er det godt i forhold til SEO, så jeg ikke har det samme indhold liggende to steder. Jeg tænker at lave et blogindlæg, der går mere i dybden med, hvordan man gør 🙂

 1. Så gjorde du det alligevel! 😉 Jeg håber det kommer til at virke rigtig godt for dig, selvom jeg var en af dem med nej-hat på. Udelukkendelund er et virkelig godt blog navn, så er sikker på at du kan få det til at skinne med det nye indhold 🙂

  1. Hehe ja 😉 Jeg var rigtig glad for debatten, og alle de input jeg fik – de satte en masse gode tanker i gang, som forhåbentlig kan være med til at gøre bloggen god og brugbar, selvom flere af jer var imod beslutningen. Tusind tak, jeg håber, du har ret 🙂

 2. Hej Katrine

  Det lyder fornuftigt i mine øre. Jeg ved godt der er mange der taler om, at vi skal finde vores niche og kun skrive om det. Men liver er dynamisk og vi forandres. Jeg er også mor til to og jeg ved, at min blog vil ændres med tiden. De fleste af os har typisk et par interesser og det er kan være en kamp med tiden at vedligeholde flere steder end have fuld fokus på et sted.
  God beslutning.
  Jeg glæder mig til at følge med.

  De bedste hilsner

  Bettina

  1. Hej Bettina
   Tak for din positive besked. Jeg er glad for, du synes, det lyder som en god idé 🙂 Og ja, vi ændrer os jo hele tiden, og derfor er det også rart at have friheden til at kunne tilpasse bloggen løbende. Er sikker på, at det er den rigtige beslutning med et sted at fokusere, så jeg kan bruge alle mine kræfter her.
   Btw… Hvor ser det spændende ud i Iran 🙂
   De bedste hilsner
   Katrine

 3. Hvor spændende! Jeg var inde på din blog for nogle dage siden (følger Udelukkendelund.dk på Bloglovin’), og det undrede mig, at der var en maaaasse indlæg, som jeg aldrig var stødt på før. Nu giver det god mening 🙂 Jeg glæder mig til at følge med i fremtiden.

  /Line

  1. Hej Line
   Jeg kan godt forstå, hvis du blev forvirret 🙂 Tak, fordi du følger med! Jeg håber, at du kan lide den nye struktur, og at du også vil finde indholdet interessant fremover.
   /Katrine

 4. Kære Katrine, du gør det helt rigtige – du følger dit hjerte. Og nu hvor du står fast selvom du har fået at vide det modsatte, må være et sikkert tegn på at du føler dig ret overbevist. So go for it! Jeg har fulgt med på din blog et styk’ tid. På begge to faktisk. Det med at blive bedre til at blogge er noget der interesserer mig rigtig meget, og omkring dette, synes jeg du har meget at byde på. Jeg synes også at det er sjovt at følge med i din mere private blog. Jeg rejste med min mand for mange år siden og vi fik tre børn på vores rejser. Derfor kan jeg identifiere mig med meget af det du oplever. Udover det, er jeg født og opvokset i Stockholm (i Bromma – ikke ret langt fra Hässelby) og det gør det endnu sjovere. Det er så hyggeligt, det pludselig dukker et billede af Fontänen i Vällingby eller af Hässelby slot. Lidt sjovt som svensker i Danmark at følge en dansker i Sverige 🙂 Held og lykke med det hele.

  1. Kære Malin.
   Mange tak for din besked, den blev jeg rigtig glad for 🙂
   Hvor er det bare sjovt, at du er fra Bromma 🙂 Her er så skøn natur i Hässelby og Stockholm generelt, det er jeg helt vild med.
   Jeg er glad for, at du også finder mine blogtips brugbare, og jeg håber, at du fortsat vil kunne lide at følge med her på bloggen. Jeg lover, at der kommer mange flere billeder fra Stockholm 😉
   Mange tak.
   /Katrine

  1. Hej Eva. Tak for det. Er jeg glad for, du synes. Okay, hende vil jeg da lige tjekke ud.
   De bedste hilsner
   Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.