Undgå at din baby får fladt baghoved med ergonomisk pude

William i barnevognen på “Lovenest”-babypuden.

Den ergonomiske “Lovenest”-babypude fra BabyMoov.

Anbefalingerne siger, at babyer skal sove på ryggen, hvilket er med til at øge chancerne for, at de får et fladt baghoved eller skævt kranie. Børn, der er født for tidligt, har endnu større chance for dette, og William har desværre også fået en lille skævhed i den ene side. Han havde også et lidt ujævnt baghoved, men det har hans nye babypude fået bugt med.

Et fladt baghovedet er ikke noget, der gør noget, udover det kosmetiske, men derfor vil man jo gerne have, at ens barn får en flot hovedfacon. Derfor blev jeg superglad, da jeg efter at have googlet og googlet, endelig fandt den ergonomiske babypude “Lovenest” fra BabyMoov.

William har nu brugt puden i lidt over en måned, og det har virkelig hjulpet på hans baghoved. Om skævheden i siden forsvinder helt, ved jeg ikke, men baghovedet er i hvert fald blevet rundt og jævnt, og jeg ville ønske, at vi havde brugt denne pude til ham fra start, men der kendte vi desværre ikke til den. Hvis vi skal have flere børn, vil jeg dog helt klart benytte puden fra starten, da det bestemt virker til, at den gør en stor forskel. Puden kan godt have en effekt, selvom den ikke bruges fra barnet er nyfødt, men jo før den tages i brug, jo bedre er det.

Det anbefales, at “Lovenest”-babypuden bruges til barnet er mindst seks måneder, og den skal bruges hver gang barnet ligger på ryggen. Vi bruger derfor både puden i barnevognen, i sengen og på legetæppet. Puden er blød og ergonomisk formet, og er udviklet med det formål at fordele liggebelastningen over et større område på hovedet. Supersmart!

Jeg vil lige pointere, at jeg ikke er ekspert på området, og at indlægget er baseret på mine egne erfaringer med puden. Hvis du er interesseret i at læse mere om den, kan du gøre det her, hvor den også lige nu kan bestilles med 25 procent rabat. (Reklamelink)

Har I oplevet problemer med fladt baghoved hos jeres børn?

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge