Tyrkisk frokost i skønne omgivelser

Puha, hvor er jeg bare mæt efter at have spist en meget lækker tyrkisk frokost, som HK bød mig på i dag. Jeg har længe hørt godt om restauranten “Turquoise”, og i dag fik jeg så endelig prøvet den. Den levede helt op til mine forventninger, for maden smagte skønt, omgivelserne var rigtig hyggelige og servicen i top (noget som man ellers skal lede længe efter her i Sofia).

tyrkisk_frokost_outfit

Når nu jeg sådan blev inviteret ud, besluttede jeg mig for at hoppe i en fin kjole.

tyrkisk_frokost_efes

En kold øl i sommervarmen er ikke dårligt 🙂

tyrkisk_frokost_humus

Mums! Humus og nybagt brød til forret.

tyrkisk_frokost_grill

Grillet kylling og lam til hovedret.

tyrkisk_frokost_have

Den hyggelige gårdhave, hvor vi nød vores frokost.

tyrkisk_frokost_gaardhave

Omgivelserne fejlede ikke noget 🙂

♡ Katrine

Find restauranten her:
Turkish Restaurant “Turquoise”
90 Bratya Bakston Bulevard
Sofia

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge