Tag børnene med på shopping i Emporia i Malmø

Shoppingcenteret Emporia i Malmø er perfekt for en shoppetur med børnene, hvis I trænger til at se noget andet, end I plejer, og forny garderoben.

Det er dejlig forfriskende at se noget andet engang imellem, og du behøver ikke at rejse langt væk, for at få nye og gode oplevelser. Små udflugter er med til at pifte hverdagen lidt op og give os selv et pusterum fra dagligdagens trummerum.

Vi bor fem minutters gang fra Emporia, og har derfor allerede været der nogle gange, og jeg synes, det er et supergodt shoppingcenter, som jeg helt sikkert kan anbefale.

Fem grunde til at besøge shoppingcenteret Emporia i Malmø

1. Shoppingcenteret Emporia ligger ved Hyllie station i Malmø, der er det første stop i Sverige, når du kommer fra København. Det tager kun 35 min. med tog fra Hovedbanegården, og det er derfor både nemt og hurtigt at komme frem og tilbage, og en perfekt smuttur med børn.

2. Emporia indeholder både mange af de gode butikker, som du kender, men også lækre svenske brands. Blandt andet de svenske børnetøjsbutikker Polarn O. Pyret og Newbie.

3. Der findes flere børneområder med gode puslefaciliteter og legeområder, og på taget finder du også en tagpark med udsigt til Øresundsbroen.

4. Emporia har også børnevenlige restauranter som f.eks. Vapiano og Jensens Bøfhus samt et stort food court med alt fra burger til sushi.

5. Det er billigere at handle i Sverige end i Danmark, da den svenske krone er lavere end den danske, og det kan derfor også anbefales at smutte en tur i et af de store supermarkeder ICA og Willis, hvor der er penge at spare på både bleer og søde sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.