Skøn sejltur til Drottningholm Slot


Cirka 50 min. med båd fra Stadhusbron i Stockholm finder du Drottningholm Slot, der ligger på øen Lovön. Drottningholm Slot har siden 1981 været den private bolig for kongefamilien i Sverige. Slottet, der blev opført i 1600-tallet, er i dag på UNESCOs verdensarvsliste, og det er det bedstbevarede slot fra den tid i Sverige.

Slottet ligger ud til vandet, og på den anden side finder du den store og idylliske slotspark, der også huser Kina slottet. Stedet er helt bestemt et besøg værd, og jeg kan anbefale at tage sejlturen derud fra Stockholm, da ruten er virkelig smuk. Ombord har du udover udsigten også mulighed for at nyde en skøn frokost eller middag.

For et par uger siden var jeg på tur til Drottningholm Slot med mine to veninder, Sigrid og Søs, som besøgte mig her i Stockholm, og her er lidt billeder fra den fine tur.

Båden er klar til afgang fra Stadhusbron i Stockholm.

Så er vi gået i land foran Drottningholm slot.

Det fine Drottningholm Slot set fra slotshaven

Kina slottet.

Restauranten ombord, hvor vi spiste sen frokost på turen hjem.

En virkelig lækker forret med sild og æg.

Rejesalat, mums!

De serverede også svenske kødboller ombord 🙂

Bestil billetter online

Kunne du tænke dig en sejltur til Drottningholm Slot, så kan du bestille billetter og se afrejsetider online på stromma.se. God fornøjelse.

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge