Frokost på en bakketop med fantastisk udsigt


I søndags havde vi skønt sommervejr her i Stockholm, så HK og jeg tog derfor på udflugt. Vi havde hørt om en bakke med en god udsigt ud over Stockholm, så vi begav os ud for at finde den.

Først besteg vi Henriksdalsbjerget, og selv om det viste sig at være det falske sted, var udsigten heroppe fra også rigtig fin.

Efterfølgende fandt vi Klockstapelsbakken, som viste sig at være stedet, vi ledte efter. Heroppe var der en smuk udsigt ud over Stockholm og forlystelsesparken Gröna Lund. Og så bød stedet på Café Fåfängan, så vi besluttede os for at tage en velfortjent frokostpause.

Vi fandt et hyggeligt spot i skyggen, hvor vi fik serveret en meget lækker frokost bestående af røget makrel og nye kartofler. Røget makrel er en af mine livretter, så jeg havde det som om, jeg var kommet i himlen.

Efter at vores maver var godt fyldte, tog vi en gåtur rundt på Södermalm. Da vi havde gået omkring 12 km. i alt, besluttede jeg, at vi begav os hjemad igen med bussen. Og søndagen blev herefter afsluttet med kortspil på badebroen, hvor vi bor 🙂

Find Café Fåfängan her:

Klockstapelsbacken 3
116 41 Stockholm
Besøg hjemmeside >

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge