Skitur på Vitosha Mountain i Sofia

ski vitosha mountain sofia bulgarien Jeg elsker at stå på ski, og er derfor ellevild over at have muligheden for det i “baghaven” her i Sofia. Ca. to minutters gang fra vores lejlighed, er der nemlig en skilift, der kører op til Vitosha Mountain, hvor man kan stå på ski. Det benyttede vi os af både i går og i dag, og det var virkelig fedt.

ski vitosha mountain sofia bulgarienVed skiliften har du mulighed for at leje ski. Det koster 20 leva for en dag. Desværre kan du ikke leje hjelme, så det er en god idé at medbringe.

ski vitosha mountain sofia bulgarien Da det er fem år siden, jeg sidst har været på skiferie, var jeg lidt nervøs over, hvordan det ville komme til at gå, men det er med ski ligesom med at cykle, man glemmer det ikke bare lige sådan. Så selvom det var længe siden sidst, så synes jeg, at jeg kom hurtigt ind i rytmen igen, og jeg var da også kun nede og kysse sneen et par gange. 😉

ski vitosha mountain sofia bulgarien Især i går var helt fænomenal, da vi havde det flotteste vejr med solskin fra en skyfri himmel. Perfekt skivejr både på og uden for pisten, hvor den stod på frokost med kolde øl. Så bliver det vist ikke meget bedre. Det har virkelig været en skøn weekend her i det bulgarske, og jeg håber, at du også har haft en god en af slagsen!
ski vitosha mountain sofia bulgarien

Fakta om Vitosha Mountain i Sofia

Pister i alt: 29 km.
Den længste løjpe: 5 km.
Det højeste punkt: 2.290 m.

ski vitosha mountain sofia bulgarienFind det her:

Lift Simeonovo
1434 Sofia
Website

2 Replies to “Skitur på Vitosha Mountain i Sofia”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.