Sådan får du et profilbillede i dine kommentarer


At have et profilbillede i sine kommentarer ser både professionelt ud, giver mere personlighed, og samtidig får det også folk til at lægge mere mærke til dig, når du kommenterer på blogs, hvilket højst sandsynligt vil resultere i, at der er flere, der klikker sig videre hen til din blog 🙂

Men hvordan får man et profilbillede frem, når man kommenterer? Jeg har lavet en step-by-step guide her, der viser dig, hvordan du installerer et profilbillede, når du har en blog på WordPress.org.

Installer et profilbillede

Når du har en blog på WordPress, har du automatisk en brugerprofil, som er tilknyttet til den email, som du har oprettet dig med. Det er denne email, som du skal tilknytte et profilbillede til.

1. Start med at gå til siden gravatar.com, og klik på “Create Your Own Gravatar”.

2. Hvis du allerede har en WordPress.com-profil, klikker du på “I already have a WordPress.com account!”, og går til step 5 i denne guide. Hvis du ikke allerede har en WordPress.com-profil, opretter du den her ved at udfylde email, brugernavn og kode og klikke på “Sign up”.

OBS! Det er vigtigt, at du bruger den samme mailadresse, som du har brugt til at oprette din blog med. Hvis du er i tvivl om, hvilken email det er, kan du se det i WordPress-kontrolpanelet under Brugere.

3. Du har nu oprettet en WordPress.com-profil, og du vil modtage en email, hvor du skal aktivere kontoen. Åbn mailen og klik på “Activate Account”.

4. Du har nu aktiveret din WordPress.com-profil, og kan logge ind.

5. Skriv den email eller det brugernavn, som du brugte, da du oprettede profilen samt din adgangskode og klik på “Log In”.

6. Du er nu logget ind, og har mulighed for at indsætte et profilbillede. Klik på “Add a new image”.

7. Her har du så mulighed for at uploade dit profilbillede ved at klikke på “Upload new”.

8. Klik på “Choose File”, vælg det ønskede billede på computeren, og klik herefter på “Next”.

9. Dit billede er nu indsat, og du har mulighed for at beskære det. Når du er tilfreds med beskæringen, klikker du på “Crop and Finish!”.

10. Du skal nu give dit profilbillede en rating ud fra, om det er passende at vise på alle slags hjemmesider. Hvis det er det, klikker du på G. Herefter er dit profilbillede installeret, og du er klar til at kommentere løs.

Kommenter på andre blogs

Husk aldrig at spamme andres kommentarfelter, men skriv gerne en brugbar kommentar, og sørg for at linke til din egen blog.

1. Skriv relevante kommentarer på de blogs, du læser.

2. Udfyld navn og email. Her er det vigtigt, at du bruger den email-adresse, som du brugte, da du installerede dit profilbillede.

3.
Indsæt et link til din blog.

4. Udgiv din kommentar. Og vupti, så bliver den vist sammen med dit profilbillede.

Skriv meget gerne en kommentar til dette indlæg, hvis du har spørgsmål eller input 🙂

signatur
BLOG WORKSHOP TIL DIG

Deltag i min gratis workshop "Boost din trafik", og få redskaber og gode råd til at øge din blogs trafik.

DEL:

2 Comments

 1. 26. maj 2017 / 13:47

  Hej:-) Jeg har prøvet at følge din guide, så det her er faktisk en test for at se, om jeg har gjort det rigtigt;)

  • Katrine
   16. juni 2017 / 12:24

   Jamen så kan jeg fortælle, at det har du 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *