På den børnevenlige Ribersborg strand i Malmø


Der er mange muligheder for at tage på stranden og hoppe i bølgen blå her i og omkring Malmø. Det benyttede vi os af i søndags, hvor turen gik til Ribersborg strand, også kendt som Ribban af de lokale.

Den her sommer er jo fuldstændig magisk, og selvom jeg bruger mange timer inden døre foran computeren, så sørger jeg også for at komme ud og nyde den. Blandt andet ved at udforske nye steder her i Malmø.

Ribersborg strand er en børnevenlig strand, da der er lavvandet, hvilket er perfekt til familiens mindste. Udover at bade er der også en masse aktiviteter at lave for de større børn – f.eks. sådan noget hoppeborgs-fodbold, drageflyvning og en forhindringsbane ude i vandet.

Ribersborg strand ligger i gåafstand fra Malmø centrum, og er meget velbesøgt af både lokale og turister. Vær derfor opmærksom på, at det kan være svært at finde en parkeringsplads, hvis du er kørende.

Stranden har også både restauranter og boder, hvis du bliver sulten, eller trænger til en is.

I vandkanten kan der være lidt tang og sten, men der er også mulighed for at gå ud i vandet via lange badebroer. Så kommer du også hurtigere ud, hvor det er lidt dybere.

Find Ribersborg strand i Malmø her:

signatur
DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.