Om mig

Hejsa og velkommen til

Mit navn er Katrine, jeg er 27 år, og så bor jeg i Stockholm med min mand og vores lille søn, William. Jeg har en stor passion for blogging, og hjælper bloggere med at optimere deres online tilstedeværelse. Jeg står også bag blogfællesskabet Bloggers By Heart, hvor vi er over 50 bloggere samlet. Pt. er jeg dog på barsel, men blogging er stadig en stor del af min hverdag, og jeg blogger så ofte, jeg kan.

Udover at dele tips og tricks til blogging, skriver jeg om livet som mor i Stockholm, og deler ud af vores oplevelser på godt og ondt. Vores lille familie elsker også at rejse, og jeg deler derfor også beretninger fra vores ferier og gode råd til at rejse med børn.

GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej

8 Comments

 1. Rie
  18. december 2016 / 18:03

  Hej Katrine
  Fin blog. Jeg skriver for at høre hvornår dine bøger er skrevet eller sidst opdateret?
  Mvh Rie

  • Katrine
   23. december 2016 / 08:40

   Hej Rie
   E-bogen om SEO er fra februar 2016 og e-bogen om at finde sin blogs niche er fra juni 2016.
   Mvh. Katrine

 2. 29. november 2015 / 02:45

  Hej Katrine.

  Tillykke, din blog er hermed den allerførste hvorpå jeg nu har kommenteret 😀
  Det har jeg fordi, at jeg simpelthen bare synes, at du har nogle gode fif til mig som nybegynder i bloguniverset.
  Tak for det – jeg begynder at følge dig nu 😉

  Kram herfra

  • Katrine
   30. november 2015 / 08:34

   Kære Christina. Tusind tak for din søde besked. Hvor blev jeg bare glad, da jeg læste den. Er glad for, at du kan bruge mine tips, og du har lige sørget for, at jeg er blevet endnu mere motiveret for at skrive gode indlæg om blogging. Tak for det! Husk, at du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Knus og glædelig jul.

 3. Becka
  11. oktober 2015 / 16:44

  Jeg er rigtigt glad for at jeg fandt din blog, så jeg ikke farer vild i blogland. Dine blogtips er nemme at forstå og jeg er fan af dig!!
  Knus B

  • Katrine
   11. oktober 2015 / 23:12

   Hej Becka. Tusind tak for din søde besked 🙂 Hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge mine tips. Der er mange flere blogguides på vej, og hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til noget specifikt, må du endelig skrive til mig.
   Knus K.

   • Becka
    12. oktober 2015 / 01:22

    Det glæder jeg mig til at læse, jeg tror også at jeg vil benytte mig et af dine ydelser når jeg har udviklet min blog nok. Indtil da vil jeg følge med (: super godt arbejde du laver!! Fortsat god aften <3

    Knus B

    • Katrine
     15. oktober 2015 / 13:34

     Det lyder rigtig godt 🙂 Endnu en gang mange tak for de fine ord <3
     Hvis du har lyst til at kigge med, så har jeg lavet fem tips til, hvordan man får trafik til sin blog fra andre blogs lige her: https://udelukkendelund.dk/faa-trafik-fra-andre-blogs/
     Knus K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *