Ny vinterjakke med plads til babybulen

efteraar_i_stockholm

En smuk efterårsdag i Stockholm.

Det er for alvor blevet efterår her i Stockholm, og det er virkelig smukt med alle efterårsfarverne. Samtidig er det også koldt og vådt, så jeg har været på jagt efter en vinterjakke.

Da jeg var hjemme i Danmark i sidste uge, prøvede jeg Hans-Kristians gamle skijakke i håb om, at den kunne nå rundt om maven, det kunne den ikke, så i går var jeg en tur i H&M’s MAMA-afdeling og investere i en helt ny vinterjakke.

I dag står det ned i stænger her i Stockholm, så jeg er virkelig glad for, at jeg fandt en jakke i går, som jeg kan passe, og forhåbentlig også vokse en del i. Krydser virkelig for, at den kan bruges hele graviditeten ud.

ny_vinterjakke_med_plads_til_babybulen

Hætten er et stort plus i regnvejret.

Jeg havde lidt frygtet, at det ville være svært at finde en pæn vinterjakke, som jeg ikke ville ligne et telt i, men denne fra H&M klarer faktisk opgaven helt okay. Der er nemlig bindebånd indvendigt ved taljen, så jakken kan strammes ind og give lidt figur.

ny_vinterjakke_med_plads_til_babybulen_hm

Billederne snyder lidt – jakken er nemlig mørkeblå og ikke sort.

Vinterjakken kan købes i H&M for 499 kr. her >

♡ Katrine

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge