Fin udsigt over København fra Tårnet på Christiansborg

Christiansborg_slot_taarnet
Vidste du, at man helt gratis kan komme op i toppen af Christiansborg Slot og nyde København fra oven? Jeg fandt først ud af det i sidste uge, da en veninde tog mig med derop. Og det var altså ret fedt, så derfor vil jeg lige give anbefalingen videre til dig.

Tårnet er en del af Christiansborg Slot i København, og indgangen til Tårnet findes i Kongeporten. Tårnet er åbent for alle, og der findes også en populær restaurant på toppen. Det er en god idé at bestille bord på forhånd, hvis du vil spise der.

koebenhavn_taarnet
Når du ankommer til Tårnet, skal du igennem en sikkerhedskontrol ligesom i lufthavnen, og herefter vil to elevatorer føre dig helt til tops. Der er gratis adgang og åben tirsdag til søndag fra kl. 11.00 – 21.00.

Når du når toppen, vil du kunne se udover København fra fire store åbne “vinduer”. Det er sjovt at se København fra en anden vinkel end normalt, og du kan faktisk se utrolig langt deroppefra. Hvis vejret er rigtig godt, er der mulighed for at se helt til Sverige.

♡ Katrine

Find Tårnet på Christiansborg Slot her:

Tårnet, Christiansborgs Slotsplads
1218 København
Læs mere her >

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge