Mine fem bedste tips til god bloggeretik på din blog


Er du i tvivl om, hvordan man skal opføre sig i blogland, så kig med her, hvor jeg kommer med fem bud på, hvad der er god bloggeretik.

Angiv altid sponsorerede indlæg

Hvis et indlæg på den ene eller anden måde indeholder reklame, skal du altid angive dette. Det er utroværdigt at lade være og også ulovligt.

Brug ikke andres billeder

For det første er det dårlig stil, og for det andet kan du også få en bøde på nakken. Du skal derfor aldrig bruge andres billeder uden tilladelse.

Link tilbage

Har du fået inspiration til dit indlæg fra en anden blog, så skriv det i dit indlæg og link til bloggeren. Det er helt okay at lade sig inspirere, men hvis du f.eks. deler en opskrift på din blog, som du er blevet inspireret af på en anden blog, så sørg for at linke tilbage til bloggen i dit indlæg.

Tal pænt

Hvis du ikke har noget pænt at sige om andre bloggere eller om dine læsere, så lad være med at sige noget. Kig på andre bloggere som kolleger i stedet for konkurrenter, og tal altid pænt om og til dem – ellers ti stille.

Kommenter

Hvis du har læsere, der kommenterer på din blog, så sørg altid for at svare tilbage. Når nogle har brugt tid på at læse og kommentere dit indlæg, så fortjener de også, at du tager dig tid til at svare dem. Det er også en god idé at kommentere på andre blogs, du læser med på. Ligesom du bliver glad for en kommentar, så gør andre bloggere det også 🙂

Har du andre tips til god bloggeretik?

signatur
DEL:

4 Comments

 1. 14. november 2017 / 15:57

  Rigtig fine retningslinjer, du har sat op her. Med al den snobberi der efterhånden er forskellige steder i blogland, er det dejligt med en lille reminder, om hvordan man egentlig bør opføre sig på nettet (:

  • Katrine
   16. november 2017 / 10:51

   Tak for din kommentar, Camilla 🙂 Dejligt, du kan lide indlægget. Og ja, jeg tror også, det er vigtigt lige at minde folk om den gode tone en gang imellem 😉
   God dag til dig.

 2. 14. november 2017 / 14:31

  Det var virkelig et godt lille indlæg 🙂 Der er selvfølgelig de regler omkring fx sponsorerede indlæg, men de uskrevne regler er lige så vigtige 🙂 Kan dog ikke lige komme i tanke om flere end dem du nævnte.. For mig handler det om, at jeg har god samvittighed.
  God dag.

  • Katrine
   16. november 2017 / 10:50

   Mange tak for din besked, Mia 🙂 Jeg er glad for, at du kunne lide indlægget, og ja, det er vigtigt at have god samvittighed 🙂
   God dag til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *