Eftertanker på min relancering af bloggen og de 10 mest læste indlæg


Jeg synes selv, det er ret sjovt at læse statusser hos andre bloggere, så nu vil jeg prøve at lave en selv. Så her får du nogle tanker omkring bloggens relancering samt de 10 mest læste indlæg.

Efter lang tids overvejelser slog jeg min blog Selfie And The City sammen med denne den 1. maj, da jeg gerne ville have “hele mig” samlet under samme tag, hvis man kan sige det sådan. Samtidig har jeg fået meget mindre tid til at blogge, efter jeg er blevet mor, og jeg følte derfor, at jeg forsømte begge blogs. Læs mere om beslutningen her!

Inden jeg blev mor, havde jeg en idé om alt det, der skulle ske med mine blogs, når jeg gik på barsel. Jeg har så mange idéer til guides, e-bøger, kurser med mere, men jeg må bare erkende, at jeg simpelthen ikke har tiden eller overskuddet til det.

Jeg var alligevel meget i tvivl, om det ville være en god idé at slå de to blogs sammen, da Udelukkende Lund jo var en ren nicheblog før med tips til blogging, og Selfie And The City var en blandet livsstilsblog. Jeg havde endda også talt med flere, der synes, det var en dum idé, men det gode ved en blog er jo, at man selv er redaktør på den, og derfor selv kan bestemme 😉

Jeg er heldigvis rigtig glad for beslutningen, og har endnu ikke fortrudt mit valg om at slå de to blogs sammen og kun blogge her på domænet. Desværre har jeg dog slet ikke nået at få ryddet op i det hele, så der er stadig nogle indlæg med forkerte billeder og nogle indlæg, der ligger dobbelt. Men jeg tager lidt ad gangen, så lige pludselig kommer jeg vel i mål.

Tak til jer derude

Det virker til, at jer der læser med, har taget rigtig godt imod sammenlægningen, og at der stadig er ligeså mange, der læser med. Det virker til, at det fungerer fint for jer læsere, at der er flere forskellige emner, for I klikker jo blot ind på de blogindlæg, som I finder interessante. Så tusind tak til alle jer, der følger med derude. Det er dejligt, at I stadig er her 🙂

I må meget gerne skrive en kommentar med, hvad I synes om bloggen efter relanceringen. Fungerer det for dig som læser, eller bliver du irriteret, over alt det indhold, du ikke gider at læse? Jeg vil meget gerne høre fra dig 🙂

De 10 mest læste indlæg efter relanceringen

Det fremgår fint af de 10 mest læste indlæg siden relanceringen, at der både er plads til blogtips og livsstils-indlæg, hvilket jeg er rigtig glad for 🙂 Min foreløbige konklusion er altså, at der ikke er nogle problemer i at have begge dele samlet på et domæne.

1. I dag fik jeg skæld ud af en gammel dame, da en ung mand kom mig til undsætning

2. Williams barnedåb og vores surprise-bryllup

3. Sjove og fine billeder fra vores bryllup

4. Velkommen til min nye “dumme” beslutning

5. Sådan får du mere trafik til dine gamle blogindlæg

6. Inspiration til en festlig slikbuffet – sådan gjorde jeg til vores bryllup

7. En lortedag i ordets bogstaveligste forstand

8. Mit bryllupsoutfit – Ammevenlig brudekjole, sko, hår og makeup

9. Så meget kan du tage for et sponsoreret blogindlæg

10. 10 nemme måder du kan optimere din blog

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

2 Comments

 1. 13. juli 2017 / 19:47

  Rart med en top 10 indlæg – så kunne jeg lige se, hvad jeg ikke har fået læst, som kunne være spændende 🙂

  • Katrine
   14. juli 2017 / 13:25

   Hej Mia. Dejligt, du kunne lide indlægget 🙂 Måske jeg skal lave flere af den slags fremadrettet?
   God sommer til dig! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge