E-bog til dig – Find din blogs niche

e-bog-find-din-blogs-niche
Blogger du om alt mellem himmel og jord, og synes du, at din blog mangler fokus? Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal blogge om, og føler du, at du famler lidt i blinde, når det kommer til at få flere læsere?

Sådan har jeg tit haft det som blogger, og jeg ved, at der sidder mange bloggere derude, der har de samme tanker. Derfor har jeg lavet en e-bog, der hjælper dig med at finde din blogs niche, så du kan skabe dig et større publikum.

Du modtager e-bogen ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev i bunden af dette indlæg eller her.

E-bogen “Find din blogs niche – og få et større publikum” er for dig, der gerne vil have øvelser og metoder til, hvordan du strukturerer din blog. E-bogen er også til dig, der har svært ved at finde en niche for din blog, og har svært ved at beslutte dig for, hvad du skal blogge om.

Fem fordele ved at have en nicheblog

1. Dine læsere kan bedre afkode, hvad din blog handler om. Hvis du blogger om mange forskellige ting, skal du være heldig at finde læsere, der er interesseret i alt indholdet. Og vil du ikke hellere have en blog, der tiltrækker de rigtige læsere, og som er interesseret i alt dit indhold i stedet for kun noget af det?

2. Ved at blogge om en bestemt niche fremstår du som ekspert på området, og det er meget nemmere at huske dig, som blogger, når du blogger om noget bestemt, end hvis du bare er hende med en blog om alt mellem himmel og jord. Ved at have en blog, som handler om et bestemt emne, bliver du personen man går til, når man gerne vil vide noget om det specifikke emne. På den måde får du det rigtige publikum til din blog, som elsker alt dit indhold, og som vil anbefale dig til deres venner.

3. Du kan ramme et meget større publikum, når du skriver om færre ting, og det bliver også nemmere for dig at finde på blogindhold. I stedet for, at du skal tænke på blogindhold inden for en masse forskellige emner, kan du nu nøjes med at lave indhold til et emne.

4. Du slipper for at blogge om det, du faktisk ikke rigtig gider. Der er rigtig mange bloggere, der blogger om emner, fordi det på en måde hører sig til i blogland. Mange tænker, at de f.eks. skal blogge om mode, DIY eller opskrifter, fordi det gør de andre bloggere også, men faktum er, at du kun skal blogge om det, du brænder for, og har en passion for, og det hjælper en nicheblog dig med.

5. Du behøver ikke at blogge ligeså ofte. Når du har en nicheblog, er det vigtigt, at du laver informative blogindlæg, der hjælper læserne med noget. Så i stedet for at lave mange små blogindlæg, skal du i stedet fokusere på at lave længere blogindlæg som f.eks. guides, som læserne kan lære noget af. På den måde føler de, at du har hjulpet dem med deres problem, og det vil helt sikkert få dem til at komme igen.

Det lærer du i e-bogen

I min nye e-bog lærer du, hvorfor det er vigtigt at have en nicheblog, hvis du gerne vil have et større publikum, og samtidig giver jeg dig metoderne til, hvordan du finder din niche.

E-bogen indeholder øvelser og tips til, hvordan du finder dit fokus og din målgruppe for din blog, og hvordan det kan give dig de rigtige læsere. Herudover får du også tips til, hvordan du optimerer din blog til en nicheblog, og fører det ud i livet.

Du får adgang til at downloade e-bogen gratis i mit online bibliotek, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev lige her:

signatur
BLOG WORKSHOP TIL DIG

Deltag i min gratis workshop "Boost din trafik", og få redskaber og gode råd til at øge din blogs trafik.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *