10 måder du kan booste din business


Har du besluttet dig for at lave din egen business? Måske en virksomhed eller en blog, så er der allerede nogle ting, som du kan gøre i dag for at komme godt fra start og booste din forretning.

1. Skriv ting i kalenderen

Sæt dig et mål, og skriv det ned i din kalender. Et møde, et event eller en deadline. Hvad det er, er ikke så vigtigt, det vigtige er, at du har noget at arbejde hen imod, og som du kan se frem til.

2. Tag kontakt til folk

Har du nogle i dit netværk, som på en eller anden måde, kan have værdi for din forretning? Eller er der et brand, som du rigtig gerne vil have et samarbejde med? Så tag kontakt til dem. Send en email af sted allerede i dag.

3. Brainstorm brainstorm brainstrom

4. Lav en businessplan

Hvor ser du din virksomhed om en måned, seks måneder og et år? Et mål kan f.eks. være at få 100 nye følgere på Facebook inden for en måned. Når du har sat dig dine mål, så tænk over, hvordan du når dem. Hvad kan du f.eks. gøre for at få de 100 nye følgere? Sæt dig realistiske mål og skriv ned, hvordan du vil nå dem. Du vil helt sikkert elske dig selv for gode guidelines.

5. Tilmeld dig et kursus

Få fornyet inspiration ved at finde et gratis webinar eller tilmeld dig et kursus. Det er altid rart med nye indspark og viden, og jeg har selv erfaret, at det også giver masser af motivation efter et kursus.

6. Bliv klogere på din målgruppe

Det kan være svært at vide, hvem din målgruppe er, og hvad de godt kan lide. Så spørg dem! Du kan få folk til at svare i kommentarer på Facebook eller på din blog, men du kan også lave en gratis spørgeskemaundersøgelse på surveymonkey.com. Det er en rigtig god måde at samle overskuelig information om dine kunder/læsere på.

7. Brug de sociale medier

Du ved, hvor vigtigt det er, men det kan derfor godt være svært at komme ordentlig i gang med de sociale medier. Udvælg nogle platforme, som giver mening for din virksomhed. Hvilke platforme bruger dine kunder? Ellers er det bare i gang med at dele indhold og  være social! Sociale medier er også den perfekte mulighed for at starte en forbindelse med en anden, som senere kan udvikle sig til et venskab eller samarbejde.

Læs også: Fem tips til din social media strategi

8. Organiser

En fyldt inbox, et rodet skrivebord eller alle dine notater liggende i store bunker? Hiv en dag ud af kalenderen, hvor du får kigget alle dine ting igennem, organiseret og ryddet op. Det giver fornyet energi og plads til ny kreativitet 🙂

9. Find en sparringspartner

Er der nogen derude, som du har tillid til, og som vil være en god sparringspartner for dig? Kontakt dem allerede i dag og planlæg en tid til at mødes og tale nogle af dine nuværende idéer eller problemer igennem. Det behøver ikke at være en person, der har en løsning eller et svar på alle dine ting, men at få nogle andre øjne på dine idéer og problemer, kan gøre en kæmpe forskel.

10. Invester i din virksomhed

Invester tid i din virksomhed eller blog. Hvis du gerne vil have succes med din forretning, kræver det hårdt arbejde. Det er ikke noget, man bare lige gør på et par timer. Hvis du virkelig vil det, så prioriter din tid og få tingene gjort. Invester også i din virksomhed økonomisk. Du behøver ikke at starte med at bruge alle dine penge, men hvis der er en ting, som du virkelig mangler, så køb det. Hvis din forretning f.eks. er afhængig af smukke billeder til din Instagramkonto, så invester i et kamera eller en fotograf osv.

Har du andre gode råd til, hvad man kan gøre for at booste sin forretning, så skriv meget gerne en kommentar med dine råd 🙂

signatur
BLOG WORKSHOP TIL DIG

Deltag i min gratis workshop "Boost din trafik", og få redskaber og gode råd til at øge din blogs trafik.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *