1. søndag i advent – Vores julegavetraditioner


Glædelig 1. søndag i advent. Jeg har en plan om at dele et lille juleindlæg her på bloggen hver advent, og i dag skal det handle om vores julegavetraditioner i min familie. Vi er nemlig stoppet med at give hinanden julegaver. Børnene får selvfølgelig, og jeg sørger for, at der er gaver fra William til familiemedlemmerne, men ellers skal jeg ikke købe nogle julegaver i år.

Læs også: 20 gaveidéer til en 1-årig – Williams ønskeliste

Julegaveræset er ikke noget for mig, og gaverne er ikke så vigtige for mig. Så længe der er familiehygge og god mad er min juleaften reddet. Så jeg synes, det er en fantastisk ordning, at vi voksne ikke giver hinanden gaver. Jeg elsker jul, jeg elsker december, og jeg elsker at give gaver, men jeg synes, det bliver en værre byttehandel juleaften, og samtidig kan jeg godt lide tanken om, at man ikke bare køber for at købe.

I stedet for at give hinanden julegaver spiller vi pakkeleg med gaver til omkring 100 kr./stk. Alle har tre gaver med, og så bliver der ellers raflet på livet løs, stjålet pakker og sendt hemmelige blikke henover bordet, og det er en tradition, jeg virkelig holder af. Efter spillet plejer vi så at bytte gaver indbyrdes, så ingen går tomhændet hjem, og så får man for det meste det, man gerne vil have 🙂

Hvordan er jeres julegavetraditioner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.