Williams nye fine aktivitetstæppe fra Skip Hop


I sidste uge købte vi det fine Tree Top Friends aktivitetstæppe fra Skip Hop til William, og selvom han stadig er lidt lille til et aktivitetstæppe, så virker han til at være meget optaget af de forskellige farver.

Indlægget indeholder reklamelinks.

Vi valgte dette Skip Hop aktivitetstæppe af flere grunde. Blandt andet fordi det har fået gode anmeldelser, og så fungerer det rigtig godt både til at ligge på ryggen og maven. Jeg synes, det kan være lidt svært at få William til at ligge på maven og træne ryggen, men på selve tæppet er der masser, han kan kigge på og røre ved, og når man så samtidig kan bruge den medfølgende pude til at støtte under brystet, så går det lidt nemmere.

Udover det indbyggede spejl i tæppet hører der fem fine bamser med, der kan rasle og sige lyde, og jeg kan rigtig godt lide tæppets motiver og farver. Det er rigtig fint og hyggeligt, og jeg er sikker på, at W nok skal få rigtig meget glæde af det.

Vi har købt tæppet på babyland.se, men jeg har set, at de har det på tilbud til 699,95 kr. hos Gucca lige her, hvis du skulle være interesseret i det.

Har/havde du et aktivitetstæppe til dit barn?

♡ Katrine

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge