På vandretur i Stockholms natur

nacka_naturreservat_soe
Jeg elsker frisk luft og smuk natur, og derfor er jeg så glad for stedet, hvor HK og jeg bor i Stockholm. Vi bor lidt uden for selve Stockholm i et område, der hedder Nacka, og her er altså virkelig smukt. Hvis du en dag befinder dig på disse kanter, anbefaler jeg, at du tager en vandretur i Nacka Naturreservat.

Nacka Naturreservat er et stort område med skov, søer og klipper, og så er her masser af fred og ro. Et perfekt sted for en vandretur, når man trænger til en pause fra storbyen. Samlingspunktet for naturreservatet er Hellasgården, et sted med masser af udendørsaktiviteter for hele familien, og det ligger under 10 km. fra Stockholm Centralstation.

At naturen og byen er så tæt på hinanden, er virkelig en af de ting, der fascinerer mig ved at bo i Stockholm. Du har det hele inden for korte afstande, og jeg elsker virkelig, at jeg kan bo så tæt på naturen, og samtidig så tæt på byen, at det kun tager mig et kvarters tid til centrum med tog eller bus. 🙂

nacka_naturreservat_aakander

Gåture for alle

Det gode ved Nacka Naturreservat er også, at her er ruter for enhver smag. Du kan tage en lang distance, hvor du også vandrer på klipper, og kommer ret højt op, eller du kan følge en flad skovsti rundt. Mulighederne er mange, og det er derfor et sted for alle, der elsker naturen.

nacka_naturreservat_1
nacka_naturreservat_2
nacka_naturreservat_3
nacka_naturreservat_4
nacka_naturreservat_5
nacka_naturreservat_6
♡ Katrine

Find Hellasgården i Nacka Naturreservat her:

Hellasgården
Ältavägen 101
131 33  Nacka, Sverige
www.hellasgarden.se

signatur
GRATIS E-BØGER TIL DIG

Vil du gerne lære meget mere om blogging, så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tilsendt mine tre e-bøger, der hjælper dig godt på vej.

DEL:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge